Dlouhodobé vízum

Služby

Kontaktujte nás

Napište nám

Ozveme se Vám zpět

Dlouhodobé vízum je vydáváno cizincům z třetích zemí, kteří hodlají v České republice pobývat déle než 90 dnů. Uděluje se na dobu maximálně 1 roku. V případě potřeby víza delšího jak 1 rok avšak maximálně na dobu 2 let, je možnost využít dlouhodobého pobytu.

 

Dlouhodobé vízum se rozlišuje dle účelu pobytu:

  • Dlouhodobé vízum / pobyt za účelem pozvání
  • Dlouhodobé vízum / pobyt za účelem studia
  • Dlouhodobé vízum / pobyt za účelem sloučení rodiny
  • Dlouhodobé vízum / pobyt za účelem podnikání 
  • Dlouhodobé vízum / pobyt za účelem kulturním či sportovním

Jak probíhá zpracování dlouhodobého víza?

Nejste si jisti, zda-li je tento typ víz vhodný pro Vás? Neváhejte se na nás obrátit. Vyřídíme za vás veškeré formality, které jsou s vydáním dlouhodobého víza spojené.

 

Na jak dlouho se dlouhodobé vízum vydává a jak dlouho trvá vyřízení?

Vízum se uděluje na dobu max. 1 roku. Dlouhodobé vízum lze prodloužit.
Dlouhodobé vízum vám zařídíme v průběhu 2 – 4 měsíců.

Máte zájem o dlouhodobé vízum za účelem zaměstnání?

Pomůžeme i s vyřízením zaměstnanecké karty nebo modré karty.

kontakt